NDIQ SKUADRËN KOMBËTARE

BLI FANTA + REPLAY

FITO

5 PAKETA ALL INCLUSIVE

( Transport + Akomodim + Biletat e ndeshjes )
PËR NDESHJEN E KOMBËTARES

Ndiq Hapat dhe fito:

1. Fotografo faturën me produktet replay dhe fanta

2. Plotëso formularin online dhe dërgo faturën

3. Merr pjesë në Shorteun për të fituar

Promocioni është i vlefshëm për formatet: Fanta Orange, Fanta Exotic 400 ml dhe Patatinat Replay.
Promocioni është i vlefshëm nga data 08.04.2024 deri në 26.05.2024
Për më shumë vizitoni www.replaysnacks.com

Plotëso Formularin


NDIQ SKUADRËN KOMBËTARE

BLI FANTA + REPLAY

FITO

5 PAKETA
ALL INCLUSIVE
( Transport + Akomodim
+ Biletat e ndeshjes )
PËR NDESHJEN E KOMBËTARES
Ndiq Hapat dhe fito:

1. Fotografo faturën me produktet replay dhe fanta

2. Plotëso formularin online dhe dërgo faturën

3. Merr pjesë në Shorteun për të fituar

Plotëso Formularin


Promocioni është i vlefshëm për formatet: Fanta Orange, Fanta Exotic 400 ml dhe Patatinat Replay.
Promocioni është i vlefshëm nga data 08.04.2024 deri në 26.05.2024
Për më shumë vizitoni www.replaysnacks.com